lørdag 1. august 2009

To seire til Kvåle

I dag har både jeg og Barbro slått til med hver vår seier, men på hver vår side av landet. Barbro er i helga i Sandnes og går Blink skifestival med Norgescup i rulleski. I går gikk de en sprint prolog og Barbro ble nr 3, 3 sekund bak vinneren Josefine Nilsen fra Oddersjå. I dag gikk det bedre og hun gikk av med seieren i jenter junior. På ettermiddagen stilte hun også opp i dameklassen og hun imponerte stort i prologen og ble nr 13. Da slo hun blant annet Riita Lisa Roponen og Maiken Kaspersen Falla. Se resultater fra prologen. Dermed fikk hun gå kvartfinale. Her kom hun dessverre til kort, men lå som nr 4 inn i siste sving. På oppløpet ble hun passert av Therese Johaug og endte tilslutt på finfin 5 plass i heatet sitt bak Marit Bjørgen som vant. Se resultatet fra finalene
I morgen venter et 7,5km motbakkeløp for dem, så da blir det spennende å se hvor mye krefter hun har igjen.

Se flere bilder fra Sandnes

Jeg har den siste uka vært på besøk hos Lars Moholdt i vakre Rindal sammen med Öyvind Watterdal. Her har vi siste uka lagt ned omtrent 25 timer trening i blant annet myrløping, fjellturer, terskelintervaller, stakeintervaller, staketurer, batong, styrkestak og langturer på rulleski.
På 5 timerstur i Trollheimen

I dag stilte vi opp i jordbærtrimmen, et 9,2 km langt løp som gikk for det meste på grusveier. Jeg tok seieren i juniorklassen etter en sterk avsluttning på løpet hvor jeg klarte å knekke Lars.
Øyvind på tur mot mål

Dermed ble det 9 korger jordbær og to laks på 3 kilo på oss i tillegg til jubileumsboka til Lensvik IL, et verktøysett og en sekk. Vi har dessverre kun klart å trykke i oss halvparten av jordbæra, men etter en 4-5 timers langtur med skøyting og staking i morgen skal vi nok klare å få i oss resten. Før vi takker for et fantastisk opphold i Rindalen med bra med trening, god oppvarting av mamma Moholdt, sesongplanlegging, sitater av Thor Hushovd og Björn Rosenström og setter kursen hjem til Brandbu igjen.
Nesten så det ble ulykke med noen nysgjerrige sauer på en staketur

Se filmen fra en av de fine nedoverkjøringene her i Rindal:

Les samlingsrapport fra Rindal på ski-o.com og se flere bilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar