mandag 5. september 2011

Team Avancia

Avancia Sport Center har svært gledelig gått inn som team sponsor for Team Kvåle. Dermed kommer vi til å hete Team Avancia fremover og vi kommer også til å ta frem en ny hjemmeside og en ny logo innen kort tid.





Avancia Sport Center er en treningssenterkjede som snart åpner sitt tiende treningssenter i Gran om kort tid. Fra før har de treningssentre både i Brandbu, Askim, Skedsmokorset, Ski, Dokka, Bjørkelangen, Løren, Kjelsås og Rena. Treningssenterne tilbyr gode muligheter til både styrke- og kondsjonstrening i et godt treningsmiljø både individuelt og som gruppetrening. Ta en titt innom Avancias Sport Centers hjemmeside og hvorfor ikke prøve på en gratis prøvetime i et av deres lokaler?

Bortsett fra nytt navn, logo og hjemmesiden kommer teamet til å fungere på samme måte som tidligere som et satsningsteam i ski-orientering under Hadeland Orienteringslag. For våre tidligere sammarbeidspartnere og sponsorer kommer teamet og deres eksponering å fungere på samme måte som tidligere og forhåpentligvis vil vi fortsette våre vellykkede fremganger de siste årene. Ta en titt på våre sammarbeidspartnere og sponsorer under Sponsorer i menyen. Det er disse som er med å gjør vår satsning mulig og vi er stort takknemmelige ovenfor dere. Uten dere hadde vi ikke kunnet nå de resultatene vi har oppnådd. Takk!

Følg vår satsning videre foreløpig via teamkvale.com og twitter.com/teamAvancia

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar