torsdag 1. desember 2011

Sesongåpning

Forrige uke var landslaget samlet for årets første snøsamling. Egentlig skulle vi vært på Skeikampen og hatt et ski-o opplegg, men grunnet snømangelen ble samlinga flyttet til Beitostølen. Det var godt å få samlet laget igjen og vi gjennommførte flere bra hardøkter, langturer og litt ski-o tørrtreningsøvelser som Marte Reenaas hadde gjort i stand.

Nå sitter jeg på Arlanda på vei mot Finland og Saariselkä sammen med resten av løperne fra DSA. Helgens norske sesongåpning på Venabu er blitt avlyst så da drar vi til den finske sesongåpningen som alltid pleier å holde meget god kvalitet. Her kommer vi være til onsdag neste uke og gå 2 konkurranser, en sprintstafett, fine langturer og knallbra o-tekniske økter i et forhåpentligvis fantastisk løypenett. Arrangøren har de siste ukene meldt om snøforholdene og det har gradvs steget oppover så de mener de skal klare å arrangere. Siste melding ligger på 15 (lappland)centimeter, noe som kan tyde på at det blir litt harry og rock'n roll. Akkurat slik vi liker det!

/Hans Jørgen

1 kommentar:

  1. Det har vært mildt de siste dagene her oppe i nord. Kun is igjen i Vadsø. Ser ut til at det meste av snøen i terenget er borte også i Saariselka. Men de har ca 5 km med kunstsnø som ser ut til å holde. Vi må kansje ta en tur dit neste helg hvis vi ikke får noe snø i Vadsø.Her er link til webkamera i Saari: http://www.saariselka.fi/sisalto/aisti-iloa

    Lykke til.

    SvarSlett