søndag 24. januar 2010

Seier i Norgescup finalen

Nå virker det som om formen er på vei igjen. For som vinner av Norgescup finalen på Solli og dermed helgas andre seier virker det nå som ting er på rett vei. Jeg gikk dagens løp med god flyt hele veien, ingen bom og formen var ok. Det var ganske tungt i dag også, men jeg klarte å jobbe godt på gjennom hele løpet. Seier i dag holdt ikke til å ta igjen Lars Moholdt i norgescupen siden han ble nr 2 i dagens renn. Dermed vant Lars Moholdt årets Norgescup, 6 poeng foran meg. 3 plassen gikk til Ove Sætra

Hans Jørgen vinner Norgescup finalen etter nok et sterkt løp over Lars Moholdt og Ove Sætra

Barbro valgte å gå rolig i dag for å få den beste oppladinga til hun neste uke for første gang skal representere Norge i langrenn under Nordisk juniorlandskamp i Finland. Hun gikk rolig for å få med seg den o-tekniske treningen, men klarte også å gjøre en større feil mot slutten av løpet. Dermed endte hun som nr 7 i den felles junior og senior klassen 3:23 bak den svært ruttinerte Stine Olsen Kirkevik. Allikevel vant hun norgescupen for junior sammenlagt etter seier i de 4 løpene hun har gått før i år