tirsdag 12. januar 2010

Nr 2 i verden!

Selv om jeg sist helg under O-treff i Trysil ikke hadde noe kanonløp ble IOFs world-ranking endret fra 3 til 5 tellende løp etter disse løpene. Før jul gikk jeg fler svært gode løp og det økende antall løp gav meg derfor en fordel og jeg klatret fra 5. plass til nr 2 på verdensrankingen!

Det er også hyggelig lesning at Norge nå "tapetserer" World Rankingen med Lars Moholdt og Marte Reenaas som ledere av herre og dame rankingen. I tillegg er Eivind Tonna nå på 4. plass, Sindre Haverstad på delt 13. med den russiske kjempen Andrey Grigoriev. Eirik Watterdal er på 17. plass og Ove Sætra på 22. Tror knapt vi finner det norske laget så bra ranket noen gang, i såfall må vi tilbake til Vidar Benjaminsens "fornstora dar"

Selvfølgelig er det svært morsomt å få slike tilbakemeldinger om at satsingen man gjør går så bra, men denne rankingen skal man så absolutt ta med en klype salt. Vi nordmennene er de eneste som har reist rundt til både Sverige og Finland i tillegg til de norske WRE løpene og dermed har noen av oss 7 tellende resultat (hvorav de 5 beste teller). De fleste andre har 1-4 resultat og blir dermed trukker 4% per løp de mangler.
Uansett er dette positivt å ta med seg at vi ligger så bra an, og ser man på løpene vi har gått så langt virker det som om de fleste på laget har tatt ett eller flere steg i år. Dermed blir det spennende når vi på fredag drar igang årets første verdenscup runde i St. Petersburg i Russland med en mellomdistanse fellestart med nordmenn på startnummer 1,2 og 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar