søndag 25. mars 2012

WC Drammen

Onsdag 7 mars debuterte Barbro i World Cup langrenn for første gang. Hun ble tatt ut på nasjonal kvote til å gå WC i Drammen sentrum. Regn og sludd var det som møtte henne morgenen før hun skulle gå. Det blr en våt dag med vanskelige smøreforhold og skiftende føre.

Testing av ski

Barbro på startstreken i debuten

Barbro var nok litt nervøs og hadde for høye skuldre og allerede ut av start kjente hun at kroppen ikke spilte på samme lag. Dette var første ordentige harde økta etter hun kom hjem fra Tyrkia, og kroppen fikk nok et lite sjokk. Barbro klarte ikke bli ordentlig sliten, samtidig som hun ikke klarte å få opp farta.

I farta


Kroppen fungerte ikke for Barbro i hennes første WC

Barbro var ca 18 sekunder bak og laangt fra å gå til noen kvartfinale som var et lite drømmemål før hun stod på startstreken. Men selv om hun hang litt med hode i minuttene etter målgang, tok hun med seg løpet og opplevelsen som erfaring frem mot årene som kommer. Det er tross alt ikke mange juniorer som får gå WC før de er seniorer, så bare å bli tatt ut er veldig bra. Hun syntes det var veldig morsomt å prøve seg mot verdens beste kvinnlige langrennsutøvere.
Litt skuffet etter målgang, men bare å se fremover!

/Barbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar