lørdag 24. mars 2012

Blod, svette og hjernerystelse

Dagens verdenscup mellomdistanse i Boden ble en hard påkjenning for meg. Allerede fra start syntes jeg ikke kroppen svarte som håpet, men jeg hang allikevel bra med til første post. På vei mot 2. post faller jeg tre ganger på den dårlige skaren og etter dette mister jeg litt flyten  i gåinga. Jeg merker også at jeg ikke klarer å holde helt fokus etter dette, men jeg klarer å unngå noen større bom.

Mot slutten av løpet kutter jeg i skogen mellom to slalåmbakker. Plutselig brister den dårlige skaren under meg og jeg klinker hodet i et tre uten noen sjanse til å ta meg for. I følge GPSen holdt jeg 24 km/t i det hodet møtte treet. Etter krasjen er jeg ør og svimmel, men alt utstyret er helt og jeg klarer å ta meg i mål.

Det viser seg i ettertid jeg har pådratt meg en mindre hjernerystelse samt fått en blå nese, litt løse tenner og en stor kul på haka. Heldigvis har jeg ikke fått noen store smerter i hodet etter løpet og håper det skal gå bra.

Jeg endte tilslutt på en delt 7 plass med Christian Sporrey fra Sveits, 2.20 bak den delte seieren mellom svenskeduoen Erik Rost og Peter Arnesson. Dermed har taper jeg enda mer poeng til pallkampen i verdenscupen totalt hvor jeg fortsatt ligger som nummer 5.

I morgen avgjøres verdenscupen med finalen som er ultralang fellestart over 47 kilometer og beregnet vinnertid på over to og en halv time. Jeg avventer å ser hvordan formen er i morgen, men forhåpentligvis stiller jeg til start.

Arrangørens hjemmeside
GPS tracking fra mellom distansen
LIVE senter for ultralangen. Starter klokken 9.00 (sommertid)

/HJ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar