torsdag 12. januar 2012

Hadeland til topps?

Nå står NM helgen for døren og i morgen er det åpningsdistansen langdistanse. NM i ski-orientering arrangeres i år på Budor skistadion og Løten Orienteringslag og Nordmarka Ski-o klubb er arrangører. Dette er store deler av samme gjengen som arrangerte EM og junior VM på Nattrudstilen i fjor vinter og det forventes et intressant og krevende løypenett.

Fredagens langdistanse kommer bli tøff med 20 km i luftlinje for herrene. På lørdagen arrangeres det NM mellomdistane og på søndag er det NM stafett.

Jeg og Bjørnar kommer gå alle distansene, mens Barbro skal gå KM i langrenn på lørdagen og NM stafetten på søndag. Hadeland O-lag har i år fått inn forsterkninger i blandt annet Øyvind Watterdal og Christina Løvald Hellberg. I tillegg går hadelendingen Kari Svingheim på damelaget. Dermed har Hadeland O-lag to knallsterke lag til stafetten og vi skal kjempe med nebb og klør mot de andre lagene. På herresiden antar vi det er Wing OK som har dominert herrestafetten de siste årene som blir de hardeste konkurrentene, men kanskje kommer Asker Skiklubb, Raumar og Nydalen også være med i kampen.

På damesiden er det enda mer åpent og hadelandsjentene kommer få en tøff kamp mot blandt annet Asker Skiklubb, Lillehammer OK og OTO Tønsberg.

Det kommer bli en spennende NM helg hvor vi håper å bite godt i fra oss. Så blir det som alltid på NM spennende å se hvordan det går mellom de gamle karene om de klarer å snike til seg nye poeng i adelskalenderen. Det bør de i hvertfall for om ikke mange årene satser jeg på å være i kapp dem.
T.h. den nye Hadelands løperen Øyvind Watterdal på samling sammen med Hans Jørgen

NMs hjemmeside
NOFs adelskalender

/HJ

1 kommentar:

  1. Dårligste NM helg på mange år av gamletrenern, bare 8 poeng, du er snart forbi ;o)

    SvarSlett