lørdag 14. januar 2012

Barbro vant KM med 2 sekund per 100 meter!

Mens Hans Jørgen og Bjørnar er på Budor og går NM i ski-o, gikk Barbro i dag KM i langrenn på Lillehammer. KM ble arrangert i de gamle OL løypene på Birkebeiner skistadion. Hun gikk 15km, en 10km og en 5km. OL-løypene er kjent for å være veldig harde. Bakkene er lange og bratte, så løypa kan beskrives som en opp og ned løype fra start til mål.

Barbro i farta

Barbro startet nest sist i klassen, men allerede før halvveis hadde hun tatt igjen alle i klassen sin og gikk derfor inn til en soleklar seier i klassen sin når hun kom til mål. Det var en tøff 15km og "piffen" gikk litt ut av henne på runding ut på 5km når hun møtte nærmeste konkurrent som hun hadde tatt igjen ut av stadion. Men hun prøvde å holde hodet oppe å tenke på å gå fort selv om seieren for lengst var sikret. I mål var hun ca 3.30 forran nummer to, noe som tilsvarer ca 2 sek per 100 meter. Hun er veldig fornøyd med KM tittelen, selv om løpet ble litt bob bob.


Barbro fornøyd med dagens 15km i KM

I morgen stiller hun i ski-o NM når det er stafett. Hadeland stiller to lag, et i herreklassen og et i dameklassen. Bjørnar og Hans Jørgen går sammen med Øyvind Watterdal, mens Barbro går sammen med Christina Lövald Helberg og Kari Svingheim.

/Barbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar