tirsdag 18. januar 2011

Klare for "The most spectacular ski-o games ever"

Team Kvåle har hatt en god sesong så langt i år, noe som har gjør at både Bjørnar, Barbro og Hans Jørgen er tatt ut til årets happening i ski-o, Senior EM, Junior VM og Ungdoms EM på Natrudstilen.
Bjørnar i full fart under hovedløpet
Bjørnar har gjort gode løp i alle uttagningsløpene med 3 seire, den siste med gull i Hovedløpet. For dette ble han belønnet med en plass i den 4 manns store guttetroppen til Ungdoms EM.
På Hovedløpet fikk Bjørnar det til å stemme o-teknisk. Får han dette til også på Ungdoms EM vil det bli svært morsomt å følge han.

Barbro klar for junior VM

Barbro sto over siste uttakshelgen til fordel for forberedelsessamling til junior VM i langrenn. Men med 3 klare seire hvor hun til og med har tuktet de beste seniordamenes tider er hun allikvel klar for junior VM troppen som består av 6 jenter og 6 gutter.
Fjoråret ble hun dobbelt Verdensmester og tok 3 medaljer. Det blir spennende å se hvordan langrennssatningen og det vanskelige løypenettet slår ut i år


Hans Jørgen på Ski-O Tour

Hans Jørgen har hatt litt ujevne løp i år, men både i Norge og utenlands har han vist at han absolutt er med å kjempe i verdenstoppen og har en plass i EM troppen som består av 7 herrer og 3 damer.
Hans Jørgen har i år slått alle de andre nordiske løperne, så med et maksløp kan det rekke svært langt. De norske herrene har også et svært sterkt lag i stafetten som tok EM sølv og Verdenscupseier i forrige sesong.

Det kommer til å bli et svært spennende mesterskap!


Ungdoms EM, Junior VM og Senior EM arrangeres på Natrudstilen like ved Sjusjøen fra 1. til 6. februar. Løypelegger Vidar Benjaminsen lover at det kommer til å bli det mest spektakulere ski-o mesterskapet gjennom tidene med opp mot 6-700 deltagere fra over 20 nasjoner.
Han kan blant annet røpe at det kommer til å være oppkjørt 115 km løyper vi skal få bryne oss på samt at senior herrenes langdistanse vil være 22 km luftveien med 750 meter stigning i et fantastisk fjellterreng. Fredagens sprintkonkurranse kommer til å bli noe av det tøffeste som er arrangert publikumsmessig. Med to korte runder og kartbytte på stadion vil det her bli mye liv og røre.

På stadion kommer det alle dager finnes storskjerm hvor publikum kan se løperne i skogen og i tillegg kommer alle deltagere ha GPSer så det vil være mulig å følge deres ferd i skogen både på storskjermen og på internett. De satser også på å få til en live TV sending sammen med internettsiden World of O.

Programmet for arrangementet er som følger:
Mandag 31 jan: Ankomst til Natrudstilen for den norske troppen
Tirsdag 1 feb: Model event og trening
Onsdag 2 feb: Langdistanse
Torsdag 3 feb: Hviledag
Fredag 4 feb: Sprint
Lørdag 5 feb: Mellomdistanse
Søndag 6 feb: Stafett

Alle 3 Kvåle er uttatt til årets ski-o happening
Vi håper så mange som mulig kan ta turen til Natrudstilen for å se på dette fantastiske showet som forhåpentligvis også inneholder store fremganger for Team Kvåle!

Uttak til senior EM
Uttak til junior VM og ungdoms EM
Mesterskapets hjemmeside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar