mandag 20. februar 2012

Årets høydepunkt for tur

Da er endelig uken kommet som all vår trening det siste året har vært riktet mot. For Barbro er det junior VM i langrenn i Tyrkia, mens for Bjørnar og Hans Jørgen er det EM i Ukraina som gjelder.

Barbro har allerede gjennomført første distanse i Tyrkia som ikke gikk slik hun ønsket. Det var skøytesprint, men dessverre følte hun seg helt død i kroppen og endte på 39. plass i prologen og gikk dermed ikke videre til kvartfinaler. Se resultater. På onsdag har de neste distanse som er 5 km klassisk og Barbros store mål for dette mesterskapet. Dermed er det godt å ha fått en ordentlig gjennomkjøring i dag, så er hun klar for å kjempe igjen på onsdagen. Videre har de jaktstart på fredagen og stafett på søndagen. Det er mulig å følge junior VM i Tyrkia på arrangørens hjemmeside.
Barbro under akklimatiseringssamlingen i Erzurum, Tyrkia
For Hans Jørgen er første distanse i morgen med mix-sprint stafett. Hans Jørgen skal gå førsteetappe og forhåpentligvis går det bedre med utstyret nå enn det gjorde under stafetten i USA for et par uker siden.
Deretter fortsetter mesterskapet i Ukraina med sprint onsdag, mellomdistanse torsdag, stafett lørdag før det avsluttes med langdistanse på søndagen for både Bjørnar og Hans Jørgen. Terrenget i Ukraina er meget krevende med et område som er slak skråli, mens den andre halvdelen er meget kvasse raviner. Det kommer bli meget avgjørende å holde utstyret helt og hodet kaldt hele løpet for å gjøre gode resultater her. Vi har nå i to dager trent i relevant terreng og føler oss klare for å gyve løs i morgen. Følg mesterskapet via EM arrangørens hjemmeside.
Hans Jørgen i relevant terreng(bratt) under dagens prøveløp i Ukraina

/HJ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar