tirsdag 22. mars 2011

VM er i gang og det ble en stor dag for Team Kvåle

I dag brakte VM løs og sprint sto på programmet. Damene gikk 3.1km og mennene 4.1km. Dette var Barbros vm-debutt og hun var veldig nærvøs, men taklet nærvene bra. Hun tapte en del sekunder i starten av løpet, men tok seg meget god inn igjen og gikk fortest av alle fra mellepost og inn. Dette holdt tilslutt til en 5 plass, 28sek bak vinner Tove Alexandersson (som også er junior). Barbro var veldig fornøyd med løpet, hun bommet ingen ting og kroppen virket veldig bra. Å komme på podiet i vm-debutten var overraskende, men ikke mindre gøy.
Hans Jørgen gikk også et veldig bra løp. Han bommet ingen ting, men gjorde noen dårlige veivalg underveis. Hans Jørgen kom på den "sure" 4 plassen, men var fornøyd uansett. Han var 44 sekunder bak vinneren Olli Markus Taivanen.