fredag 18. mars 2011

Slaget om Härjedalen

Nå er det like før VM braker løs. Neste uke skal Barbro og Hans Jørgen kjempe for Norges ære og forhåpentligvis edelt metall like over svenskegrensa i Tänndalen. Konkurransene går i en skråli og det kommer til å bli et vanskelig o-teknisk og fysisk krevende mesterskap. Men vi har begge gode erfaringer med konkurranser som arrangøren har hatt tidligere. Hans Jørgen har deltatt i 24 av deres konkurranser de seneste årene og han har vært topp 10 i alle. Hele 15 av konkurransene har han vært på pallen og 8 av dem har han vunnet! Barbro har også gode erfaringer med blant annet en 3. plass i verdenscupavsluttingen i Ånn i fjor.

32  nasjoner er påmeldt og det kommer forhåpentligvis til å bli et like bra show som det var under EM og junior VM på Natrudstilen tidligere i vinter. Arrangøren har i hvertfall lagt sin sjel i å få til gode konkurranser og vi ser virkelig frem til å komme i gang. Det vil være mulig å følge GPS tracking og live TV sending fra arrangørens hjemmeside.

Programmet for VM er som følger:
Tirsdag 22 mars: Sprint
Onsdag 23 mars: Mellomdistanse
Torsdag 24 mars: Sprintstafett
Lørdag 26 mars: Langdistanse
Søndag 27 mars: Stafett

I 1645 overgav kongeriket Danmark-Norge Härjedalen til Sverige for å skape fred mellom landene. Nå er freden over og vi skal gjenerobre Jämtland og Härjedalen. Følg konkurransene neste uke
Både Barbro og Hans Jørgen var på stafettlagene som vant og ble nr 3 under prøve VM i fjor. Foto: Ski-o.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar