torsdag 3. mars 2011

Nyhetsbrev Team Kvåle Mars 2011

Det har skjedd mye for oss i Team Kvåle i vinter. Barbro har representert Norge både i jr VM i langrenn og ski-orientering. Under langrenns jr VM som ble arrangert i Otepää gikk hun sprint og etter en god start var hun usikker på skiene og ba om et ekstra lag smurning foran semifinalen. Dette ekstra laget ødela glien hennes og hun klarte ikke å kapre finaleplassen. Men 10. plass i VM er en fantastisk prestasjon og det var svært spennende for oss som fulgte løpet live på Eurosport.

Deretter reiste hun direkte fra Otepää til Nattrudstilen hvor hun sammen med Hans Jørgen og Bjørnar skulle kjempe om nye medaljer. Bjørnar var uttatt for å konkurrere i ungdoms EM i skiorientering, og selv med litt nerver på de første konkurransene imponerte han stort på fellestarten og tok en overraskende bronsemedalje.
Barbro deltok i jr VM, men var usikker på den o-tekniske formen siden hovedfokuset har vært på langrennstrening i år, men hun overbeviste alle i det vanskelige løypenettet med full uttelling, to gull og to sølvmedaljer
For Hans Jørgen var det senior EM på Nattrudstilen. Han hadde ikke helt stang inn, men tok allikevel to topp 10 plasseringer med podieplasser innen rekkevidde. På stafetten klinket han til og hadde beste etappetid og tok Norge tilbake i toppkampen etter en tung start på første etappe.
Hans Jørgen, Barbro og Bjørnar svært glade på Nattrudstilen
Hans Jørgen og Barbro var også med i NM i skiorientering som ble arrangert i Vestfold. Barbro tok gull på langdistansen og bronse på den felles junior og senior mellomdistansen. Hans Jørgen gjorde også to gode løp, men tapte sekundduellene og tok to sølvmedaljer. Han var også med i svensk mesterskap i sprint et par uker tidligere og også der ble det sølv. Dermed har han tre sølvmedaljer i år hvor han tilsammen er under ett minutt bak vinnerne

Barbro skal neste uke delta i jr NM i langrenn før både Barbro og Hans Jørgen er uttatt for senior VM i skiorientering som arrangeres i Tänndalen i Sverige 21-28 mars. Vi gleder oss!

Ellers har også Hans Jørgen fått ny bil. En fantastisk Mitsubishi Outlander Turbo. Gratulerer!
Hans Jørgen med sin nye Outlander


Med sportslig hilsen
Team Kvåle
www.teamkvale.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar