tirsdag 27. desember 2011

Bjørnar og Barbro gikk Åsenrennet

2. juledag er det en tradisjon i familien Kvåle å stille til start på Åsenrennet, og dette gjorde vi i år også. Bjørnar og Barbro var de som stilte til start og gikk henholdsvis 10 og 5 km klassisk. I år gikk rennet på et jorde, så løypa var kun 2,7 km og gikk opp og ned med mange krevende svinger. Ettersom løypa var så kort tilsvarte det i mange runder og etter hvert veldig dårlig spor, noe Barbro og Bjørnar fikk smake.Barbro gikk et helt greit renn, men kjente at kroppen var litt tung. Selv med litt tung kropp klare Barbro å gå inn til nok en seier før nyttår. Marginen ned til nummer to og lagvennine Hilde Landheim var 25 sekunder og ned til tredjeplassen var det over et minutt, også juniorlandslagsløper Marte Bjørnsgaard.

Barbro i farta

Barbro med mammsen som heiagjeng bak i svart jakke

Bjørnar syntes kroppen heller ikke var helt i slag og det ble 4 lange runder på jordet, men han klarte å bite tenna sammen når melkesyren var på sitt stekeste og gikk til en fin 7 plass, noe han selv var litt overrasket over ettersom det var over 30 stk i klassen og dette ikke var noe toppløp fra hans side.

Bjørnar med fader'n i bakgrunn som heiagjeng

I morgen stiller hele familien opp i Hurdalsrennet. Barbro skal gå 5km, mens Bjørnar, Hans Jørgen og Timo skal gå 10km. Rennet går i skøyting og det vil bli en kjempe kamp innad i familien på hvem som går seirende ut av dette løpet.

/Barbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar