mandag 19. desember 2011

3 x seier til Kvåle på Lygna

I helgen har det vært arrangert to renn på Lygna. Lørdag var det Lygnarennet i friteknikk og søndag var det Jarenrennet i klassisk. Barbro deltok i begge rennene mens Bjørnar bare søndagens klassisk renn. Og dette resulterte i meget gode resultater for begge på hjemmebane.

Bjørnar i farta på Lygna

Barbro har vært med NTG Lillehammer på samling på Skei fra søndag til torsdag. Dette var en veldig fin samling der hun fikk gått masse på ski ettersom det kom masse snø hele uken. Bjørnar har vært de siste skoledagene på skolen før juleferien.
Begge to var klare for å gå gode skirenn på Lygna i helgen, og ettersom det ikke har snødd for mye på Lygna i vinter ble det kun brukt en 2,5km løype, som vi ble godt kjent med i løpet av helgen.

Bjørnar stilte ikke til start på lørdag, men var med opp og testet ski sammen med Barbro. I dag sto det 5km skøyting på planen og Barbro viste at hun har tatt et steg i riktig retning når det gjelder skøyting forran denne sesongen. Hun gikk 5km fortest av alle jentene, ikke bare sin klasse som hun vant med 41 sekunder, men også av alle seniorene. Dette var hun meget godt fornøyd med:

"Dette er en av de beste skøyteløpene jeg har gått!" - sier hun etter målgang

Barbro på toppen av pallen

Søndag var det altså klart for et nytt renn, bare i klassisk. Både Barbro og Bjørnar er klare for start. Barbro kjenner gårsdagen litt i kroppen, og mangler litt sprut. Derfor blir det et løp der hun både må kjempe med kroppen og med skiene. Alikevel er hun overlegen i sin klasse og vinner med 32 sekunder før neste.Bjørnar skal bevise at det ikke bare er Barbro og Hans Jørgen som går fort i sporet nå før jul og slår til med et kanonløp på Lygna så faktisk alle konkurrentene må se ham ryggen. Bjørnar gikk 10km, 4x2,5km, og virker som både kropp og ski fungerte opptimalt. Dette er et greit svar å få med seg inn i juletreningen frem mot første Norgescupen som er på Lygna 6-8 januar.I jula blir det altså en del trening og topping av form mot Norgescupen første helga i januar. Både Barbro og Bjørnar skal gå to renn i jula, begge skal gå Åsenrennet andre dag, mens Barbro skal gå Hurdalsrennet og Bjørnar Nyttårsrennet på Beitostølen.

God Jul!!

/Barbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar