lørdag 13. august 2011

Uslålige Barbro!

Barbro har vist seg som et overmenneske i denne ukens rulleski-VM i Aure og Kristiandsund. Etter gull på både det klassiske motbakkeløpet og langdistansen har hun bare fortsatt å imponere.

På gårsdagens stafett fikk hun en fin reise etter at Ine Løvlien og Annikken Gjerde Alnæs sendte henne ut med en 35 sekunders luke på siste etappe og kunne kruse inn til ukens tredje VM gull samtidig som hun fikk spare litt krutt til dagens sprint


Barbro jubler med det norske flagget over mållinjen i det hun sikrer Norge stafettseieren. Foto: Bjørn Bakken


200 meter sprint er den klart vanskeligste distansen for henne mot rulleskispesialistene. I prologen ble hun nr 5, 37 hundredeler bak vinner Lisa Bolzan fra Italia. Det er en ok plasseringen, men gjør at hun får forsholdvis tøff motstand i alle heatene. Men motstanden viste seg å ikke være noe problem for Barbro, for når hun lukter edelt metall samtidig som hatet for å tape kommer frem blir selv spesialistene for svake mot henne. I heatene slo hun blant annet ut både første og fjerdeplassen fra prologen før hun i finalen også klarte å slå tredje plassen og kunne for fjerde gang strekke armene over hodet og juble for nok en gullmedalje denne uken. Gratulerer Barbro!


Barbro er strålende fornøyd over suveren gåing under rulleski-VM og hele 4 gullmedaljer. Foto: Bjørn Bakken


Resultater
Rulleski VM og Toppidrettsveka

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar