torsdag 11. august 2011

2 VM gull på 2 dager

Barbro bare fortsetter å overbevise i rulleski-VM i Aure. På tirsdagens klassiske motbakkeløp tok hun et klart gull med 32 sekunder og i går gjentok hun bedriften på langdistansen i skøyting.

Barbro anser seg selv som sterkere i klassisk enn i skøyting, men allikevel hang hun med i teten av feltet. Når de begynte å nærme seg mål lå hun et lite stykke bak de aller fremste. Da plukket Brandbujenta fram konkurranseinstinktet de fleste kan misunne henne og klarte å pine frem kjempekreftene sine. Da hun kom opp på siden av de andre merket hun at de ikke hadde noe å svare med og hun rullet i mål med 8 sekunders margin til svenske Marika Sundin.

Gratulerer med nok et gull Barbro!



Barbro og sølvvinner Marika Sundin (t.v) etter målgang på langdistansen. Foto: langrenn.com


I dag er det hviledag i rulleski-VM og utøverne forflytter seg fra Aure til Kristiandsund hvor de to siste distansene, sprintstafett og 200 meter sprint, skal gå på fredag og lørdag. På fredagens sprintstafett skal Barbro gå siste etappe etter Ine Løvlien og Annikken Gjerde Alnæs på første og andreetappe. Her kommer de til å få svært hard konkurranse av blant annet Russland og Italia. Det blir veldig spennende og LIVE resultater skal være mulige å følge på arrangørens hjemmeside

Resultater langdistanse skøyting
Laguttak sprintstafett
Toppidrettsveka og VM i rulleski

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar