tirsdag 1. februar 2011

Alt klart for EM og VM

Nå er både Bjørnar, Barbro og Hans Jørgen på Natrudstilen for å gå årets største mesterskap i skiorientering. Bjørnar skal for første gang konkurrere internasjonalt i Ungdoms EM og det vil bli spennende å se om han klarer å holde hodet kaldt.

Barbro kom i går kveld tilbake fra jr VM i langrenn i Otepää og i dag er hun på Natrudstilen klar for jr VM i skiorientering. Fjoråret klinket hun til med gull på begge de to første distansene. I år har langrenn hatt førstepriorietet, men de ski-o løpene hun har gått har hun gjort svært bra. Så får vi se hvor langt det holder mot internasjonal konkurranse. Langrenn.com har i dag en artikkel om hennes innsats i Otepää og det kommende mesterskapet på Natrudstilen

Hans Jørgen skal måle seg mot de store gutta i senior EM. Med gode løp har han mulighet å være med å kjempe helt i toppen.

Hans Jørgen, Barbro og Bjørnar ser frem mot EM og VM konkurransene
I morgen venter det for alle klasser en langdistanse. Og selv med start på toppen av slalåmbakken og mål i bunnen ryktes det at det kommer til å bli en av de tøffeste langdistanse som har vært. Vi gleder oss!

Konkurransene vil være mulige å følge via arrangørens hjemmeside

Så nå gjelder det bare å lade opp til i morgen og ikke være like for overivrig som denne karen:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar