fredag 16. oktober 2009

Hjemmesamling på Lillehammer

Denne gangen var det hjemmesamling på Lillehammer som stod på planen. Dette er en samling for 1. og 2. klasse, 3.klasse er i Ramsau. Vi hadde besøk fra langrennsgjengen på NTG Geilo som vi var ute å spilte bowling med tirsdag kveld. Denne samlingen er delt inn i to. Første delen er nå gjennomført og da var det fokus på mengde, og andre delen skal det være fokus på kapasitet.
Samlingen startet på søandag med langtur på beina. Mandag stod det kombi økt på planen. Vi gikk 1.30t klassisk først og 1.30 skøyting etterpå, en veldig bra økt. Andre økta var det styrke på budorommet som stod på programmet.
Her er noen bilder:





Tirsdag morgen møtte vi opp på Håkonshall klare for skøyteintervaller i motbakke. Der alle fikk smake på litt melkesyre oppover bakkene mot Røyslimoen mot Sjusjøen. Andre økt var teknikk og hurtighetstrening på Birkerbeinerstadion. På hurtigheten gikk vi i heat, der vinnerene i vært heat rykket opp i heatet forran og den siste i heatet rykket ned i heatet bak. Der fikk noen av Geilo gutta merke hvordan det er å bli slått av opptil flere jenter. Onsdag morgen stod alle klare i -6 grader 2.30t staking rundt deler av Mjøsrunden. Det var ganske kaldt i starten da vi begynte å gå fra Vingerom, men da sola kom ble det litt varmere. Andre økt var en sprint og hurtighetsøkt ved håkonshall, der vi fikk skjerpet reaksjonen våres. På torsdag var det en 3 timers langtur med staver i gå/jogg tempo. Geilo gjengen hoppet av etter 2 timer for de skulle ha intervall senere på kvelden. Tilslutt var det bare jeg, Jørgen og 2 klasse gutta igjen som holdt ut den siste timen.

Del 2 av samlingen starter på mandag og varer til onsdag, da vi skal ut på intervaller hver dag. Så det blir en tøff samling. Jeg reiser rett videre på torsdag til ski-o samling på Hønefoss, noe jeg ser veldig frem til å få trent ordentlig på kart og treffe alle ski-o folka igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar