onsdag 5. oktober 2011

Whats happens in Ramsau?

For en dag! Ja, i dag har det skjedd en del!!!

Timo koser seg i ettermiddagsola i Ramsau

Det er ikke så værst å være på samling i Ramsau akkurat ;)

På morgenen kjørte Hans Jørgen meg og Timo opp til breen, før han og resten av ski-o gjengen satte kursen mot Munchen. I dag gik vi i 1.45 oppe på breen. Vi skulle egentlig gå klassisk, men etter en halv runde var nesten all smurningen borte og det ble mye staking og enbeinskøyting den siste timen. Ettersom Hans Jørgen og resten av gjengen dro hjem hadde vi ikke lunsj der vi bodde i dag, derfor spiste vi like gjerne lunsjen oppe på heihuset ved breen (pølse og pomfri på meg og gullarch-suppe på Timo). Ettersom de dro hadde vi heller ingen bil, men vi var så heldig å få låne bilen til noen jenter jeg kjenner godt som bor oppe ved heihuset og ikke trengte bilen. Vi lånte altså bilen dems, dro hjem og dusjet, pakket ut sakene våre og dro ti et nytt sted: Tricherhof (200m ovenfor rulleskibanen). Når vi endelig kom dit og hadde pakket ut, fikk vi 1 time på øyet før vi kjørte bilen opp igjen til heihuset før vi løp hjem som en langtur. Vi brukte 1.30 fra heihuset og hjem med noen omveier. Trichenhof er en liten går med mange forskjellige og artige dyr (se under så kommer det noen bilder). Et veldig trivelig sted, til lunsj fikk vi grillmat og så for oss at her var det skikkelig bra å bo. Men så kom middagen.... Vi fikk servert en buljungsuppe til forrett (veldig vanlig her nede), når vi var ferdig med den satt vi å ventet på hovedretten, men den kom aldri før ei dame sa at det var buffè. Vi gikk bort til buffen og det vi fikk å spise var: brødskive, egg og kjøttpålegg. Altså middagen var brød og pålegg, man blir jo ikke mett av det... Men vi fikk stappet i oss 10 brødskiver hver og gledet oss til kaka, men det skulle ikke gå bedre her. Den så veldig god ut, men smakte vel ikke akkurat som utseendet sitt.... Altså, middagen var en stor nedtur! Bra vi kjøpte litt korn og melk til kveldsmat ;)

I gondolen opp til heihuset i dag - jeg, Timo, 2 finner og 1 estlender, resten var det østriske militæret. Snakker om disiplin i hvert fall.

Ettersom det kun var 5 stk i heisen som skulle gå på ski var jeg og Timo de første på vei ned til breen og ut på ski ;)

Her marsjerer det østriske militæret bort

Vi var først på breen, men 2 timer etter så det ut som en mauertue - ser det ikke så godt på bildet

Emilie Kristoffersen og Barbro på toppen ved heihuset

Barbro og Timo i heisen fra breen

Utsikt fra sky walken

I solstolen

Timo sjekker utsikten

Emilie og Barbro igjen

Ut på løpetur på andre økt

Timo med utsikt over Ramsau sentrum i bakgrunn

Timo tøyer etter løpinga

Ganske bra bakgrunn

Tricherhof - her bor vi nå

Over til dyrene på gården:
Kjempe kanin

Timo fornøyd ved siden av grisen

Mens Barbro er litt mer redd

Timo og gjeita ble gode venner

Klapper på snuten

Barbro tar på en liten geit

Timo også

Timo måtte stoppe hunden fra å hoppe ned i kaninburet

Tror ikke du burde skalle til den geita der Timo

DAGENS BILDE - geit i sola

Vi tok veldig mange bilder av dyrene, men rekker ikke legge ut alle for nå er det leggetid her. I morgen skal jeg for siste gang opp på breen for denne gang og gå en skøytetur. Vi traff noen svensker fra Østersund her som vi bor som vi skulle få sitte på med opp til heishuset ettersom vi ikke har noen bil. På andre økt skal vi ha løp og styrke før jeg må pakke bagen for hjemreise tidlig fredag morgen.

/Barbro

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar