tirsdag 16. april 2013

Sesongoppsummering Team Avancia 12/13

Snøen er på vi bort og Team Avancia kan blikke tilbake på nok en fantastisk sesong. Totalt ble det 13 internasjonale og nasjonale medaljer.

Hans Jørgen stabiliserte seg  helt i verdenstoppen denne vintere. Under EM i ski-orientering i Latvia tok han hele 5 av 5 medaljer hvorav 2 gull! VM i Kasakhstan som gikk 2 uker senere ble litt mer stang ut med plasseringer fra 4-7, men bare marginer unna podiet og sin første individuelle VM medalje. Hans Jørgen kjørte i fjor sommer også VM i sykkel-orientering i Ungarn hvor han lenge lå på medaljeplass før utstyrstrøbbel felte han like før mål og han endte på en 11. plass. Etter et VM under par i vinter retter Hans Jørgen nå blikket mot VM Hamar i 2015 og håper å kunne optimalisere treningen sin mot dette!

Barbro satset nå først og fremst langrenn og var i vinter førsteårs senior. Hun fikk virkelig testet seg mot det sterke damemiljøet det er i langrennsnorge om dagen. Selv om det fortsatt er et lite steg opp til Bjørgen & Co så hevdet hun seg i vinter meget godt blant de yngre seniorene. Blant annet vant hun U23 NM i sprint og U23 Norgescupen. Barbro er på Team Lillehammer og har et godt opplegg her. De har de vært rundt på Skandinavisk cup og her endte Barbro på en 12. plass totalt. Neste sesong kommer Barbro fortsette sine studier ved Høyskolen i Lillehammer og satse langrenn på Team Lillehammer.

Bjørnar har i år gått andre året på på NTG på Geilo. Han har hatt litt problemer med tunge lår, men har konkurrert både langrenn og ski-o i vinter. Blant annet representerte han Norge under junior VM i Latvia. Her var han meget nær en podieplass på sprinten og endte på en 7. plass. Bjørnar tok også en sølvmedalje i junior NM i ski-o og gikk en meget god etappe på   Hadeland O-lags vinnerlag i verdens største ski-o stafett, Lumi Toukola.

Resultater 2012-2013
Hans Jørgen:
Gull EM mellomdistanse ski-o
Gull EM stafett ski-o
Sølv EM langdistanse ski-o
Bronse EM sprint ski-o
Bronse EM sprintstafett ski-o
4.pl. VM stafett ski-o
6.pl. VM mellomdistans ski-o
11.pl. VM sprint sykkel-o
Gull SM sprint sykkel-o
Gull SM mellomdistanse sykkel-o
Sølv NM langdistanse ski-o
Sølv NM mellomdistanse ski-o
Seier Norges-Cup totalt
Seier Lumi Toukola

Barbro:
Gull U23 NM sprint langrenn
Bronse U23 NM 10 km klassisk
Bronse NM langdistanse ski-o
1.pl. U23 Norges-Cup langrenn totalt
5.pl U23 NM 10 km skøyting
7.pl Norges-Cup langrenn totalt
7.pl. U23 VM sprint langrenn
12.pl. Skandinavisk-cup langrenn totalt
12.pl. NM 30 km langrenn
13.pl. NM sprint langrenn
39.pl. World-Cup sprint langrenn
48.pl. World-Cup 30 km langrenn

Bjørnar:
Sølv Jr NM langdistanse ski-o
4.pl. Norges-Cup ski-o
7.pl. Jr VM sprint ski-o
13.pl. Jr VM mellomdistanse ski-o
14.pl. Jr VM langdistanse ski-o
Seier Lumi Toukola

Vi ønsker å takke alle våre sponsorer og samarbeidspartnere for støtten vi har fått. Uten deres støtte hadde vi aldri vært der vi er i dag. Vi håper dere også i fremtiden ønsker å hjelpe oss med å ta nye kliv mot å bli best i verden!

Takk for en god sesong! Fortsett å følge oss på teamavancia.com og vår twitter konto @teamavancia også videre fremover.

Med vennlig hilsen
Team Avancia
Bjørnar, Barbro og Hans Jørgen Kvåle


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar