søndag 30. desember 2012

Ski-o dag på Lygna

Dagens ski-o dag på Lygna ble en stor suksess, både arrangementmessig og resultatmessig for Hadeland O-lag. Selv med litt motstand fra værgudene ble det på morgenen arrangert en utfordrende både ski- og o-teknisk sprint, mens det på ettermiddagen var en sprintstafett i det aller vanskeligste området.

Jeg gjorde en meget solid sprint uten noen større feil. Så selv med en 10 sekunders sleiv mot slutten slo jeg Ove Sætra med 14 sekunder. Øyvind Watterdal sikret tredobbelt Hadeland O-lag.
Hans Jørgens seiersrute under sprinten


Barbro gikk også en bra sprint og endte kun 1 sekund bak den finske ski-o løperen Laura Kempas. Bjørnar gikk også en ok sprint, men hadde noen småbommer og ble nummer 4 i juniorklassen.

På ettermiddagen sikret Øyvind Watterdal og Ove Sætra seier til Hadeland O-lag i sprintstafetten. Det lå ann til at vi skulle klare dobbelt Hadeland i herreklassen, helt til Bjørnar like før siste veksling til Hans Jørgen leser feil på kodene og blir letende etter posten i flere minutter. Vi ender alikevel på 4. plass.

Barbro og Christina Hellberg lå også lenge bra til i dameklassen, men Barbro var uheldig på sin siste etappe og knakk skia og måtte se seg slått av Maren Jansson Haverstad og Audhild Bakken Rognstad.

Nå skal vi feire nyttår, før Hans Jørgen neste uke setter kursen mot Alpene og Ski-O Tour, mens Bjørnar skal gå Norgescup i langrenn i Steinkjær

Resultater sprint
Resultater sprintstafett (kommer)

/Hans Jørgen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar