fredag 29. mai 2009

Takk for et fint år i Mora

I dag var min siste dag som elev ved Mora Skidgymnasium!

For omtrent et år siden bestemte jeg meg etter et par måneder med kontakt med skidgymnaset at jeg ville bruke mitt "friår" i Mora mens jeg skulle lese fysikk og kjemi. Jeg ønsket å ta tak i min skiorienteringssatsning og det stedet jeg viste om som hadde best opplegg rundt nettopp skiorienteringen var nettopp Mora Skidgymnasium. Dette er et valg jeg så absolutt ikke har angret på og de levde så absolutt opp til forventningene, og kanskje til og med mer.

Det var en trivelig gjeng som tok imot meg i august i fjor, og selv om jeg har vært mye borte på samlinger og konkurranser både høsten og vinteren har jeg fått være endel av deres fantastiske miljø. Dere har gjort så jeg kan føle meg trygg blant dere og at vi har kunnet presse hverandre på treningen sammen tror jeg har gitt alle et løft. Sammen har vi duellert mot hverandre på treninger og tester, hoppet Borslow-hopp, vært på samlinger, mange var med på junior VM i Grönklitt, vi har gjennomført Storfjäten extreme marathon og arrangert en sykkelorienteringssamling. Det finnes mange fine minner å se tilbake på det siste året!

En ekstra takk til Robin Johansson som har vært min trener i år og som absolutt gjennom våre samtaler og ellers har vært med å inspirert meg til å ville ta ny steg for å utvikle meg og har hjulpet meg med å se disse mulighetene.
En takk også til Ola Mopers, Peter Söderlund og også Erik "Ekan" Svensson for deres jobb som gjør Mora Skidgymnas til noe unikt! Det er vanskelig å forestille seg hvor mye deres utallige timer med å kjøre scooter og lage ski-o løyper betyr for oss som elever.

Tilslutt en takk til alle ved Mora Skidgymnasium, det har vært et utrolig spennende og lærerikt år. Lykke til med Studenten neste uke!
Gjengen som gjennomførte Storfjäten Extreme Marathon

2 kommentarer:

  1. Tack själv Hans-Jörgen!
    Vi är glada att vi fått låna dig under 1 år här i Mora. Du har inspirerat både elever och tränare med din ambitiösa och härliga inställning till idrotten!
    Lycka till i framtiden!

    SvarSlett
  2. Du skal nok ikke se bort fra at jeg kanskje vil være med på noen treninger til neste år også om jeg får lov..

    SvarSlett