mandag 11. juni 2012

Svensk mester

I helgen har jeg deltatt i svensk mesterskap i sykkel-o i Stockholm. Ettersom det ikke arrangeres NM i sykkel-o og jeg nå har vært bodsatt i sverige i fire år for jeg delta i SM. I fjor deltoik jeg også i SM og tok alle tre gullene så det var mye å forsvare.

Årets SM gikk i forholdsvis sykkel teknisk terreng rundt Stockholm. I tillegg hadde det kommet en del regn den siste tiden, noe som gjorde at konkurransene ble tøffe og bød på mange utfordringer.

Fredagens sprintkonkurranse gikk meget bra og jeg fant en god flyt tidlig i løpet. Mot slutten gjorde jeg en mindre feil, men takket være greie bein og god orientering forsvarte jeg forårets seier med nesten 2 minutter.
Resultater sprint
Hans Jørgen ved passering stadion. Foto: Nordenmark Adventure

Pallen på mellomdistansen: fv. Linus Karlsson Mood, Hans Jørgen og Tobias Öström. Foto: Nordenmark Adventure   

Nybakte svenske mesterne Hans Jørgen og Cecilia Thomasson. Foto: Nordenmark Adventure

Lørdag var det langdistanse og det regnet hele natten før konkurransene, noe som gjorde dette til en ordentlig guffen konkurranse. Dette gjorde også att stiene ble meget vanskelige å sykle og det ble mye rundtveivalg på større veier som gjaldt. Jeg kjente at beina ikke svarte like godt i dag og tapte en del tid både på å kjøre for mye på de små stiene og i sykkelhastighet på de lettsyklede delene. Halvveis i løpet røk uheldigvis kjedet og ettersom alt var så gjørmete tok det langt tid å få satt det sammen igjen. Dermed var resten av løpet ødelagt.

Søndag var det klart for revansje etter lørdagens skuffelse. Terrenget bød på store utfordringer både o-teknisk og sykkel teknisk noe som gjorde dette til en meget morsom mellomdistanse. I dag hadde jeg igjen drivet og tok seieren etter et meget bra løp med 3 minutter.

Det har vært en morsom helg og jeg begynner å få litt bedre driv i syklingen nå, selv om jeg merker at det trengs mer spesifikk trening for å sykle fort nok.

/HJ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar