søndag 24. oktober 2010

Skigymnassamling i Kragerø

For to uker siden var jeg på landslagssamling i Kragerø. Vi bodde på Kragerø Quality Spa Hotell, der var jeg med rulleskilandslaget i sommer. Den første dagen på samlingen var det bare landslaget og 6 stk som var invitert som var til stedet, dette bydde på litt ekstra luksus.
Den første middagen var som en drøm. Med et stort utvalg av det man kunne ønske seg av mat. Sjømat, kjøtt av alle slag, salater og en egen kokk som delte opp kjøtt etter eget ønske. Vi var helt over oss, og sparte ikke plass i magen. Til slutt var det bare å tusle bort til dessert bordet og fylle opp det lille som var igjen av plass i magen.
Gjengen på samlinga

Dagen etter kom resten av utøverene som skulle delta på samlingen. Vi var tilsammen 36 utøvere og 7 trenere. Vi hadde noen fine treningsdager som inneholdt sprintøkt, elghufsintervall, styrke, spenst og hurtighet, og selvfølgelig et test løp hvor landslaget stilte med hele 50% av laget. Erik og Didrik måtte stå over på grunn av skade, og Kari hadde kjenning i halsen. Men løpet ble gjennomført og alle fikk seg en skikkelig hard økt. Mellom alle hardøktene gikk vi rolige langkjøringer langs fjorden, noe som var til bilistenes stor begeistring. Det er nok sjeldent jeg har hørt så mye hornmusikk fra bilene som på denne samlinga.


Sprint-økt

Styrke og koordinasjonsøkt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar