fredag 31. juli 2009

O-ringen Småland 2009

Alt for mye bomming, 2. økt hver dag og en trøste seier på jaktstarten:

Årets O-ringen ble arrangert i Eksjö. Det var jeg, Hans Jørgen og Pappa som tok turen. Første løpet var på søndagen, så var det tre løp etterhverandre før vi fikk en "hvile dag" på onsdag, før en kortdistanse på torsdag og jakstart på fredag. Ingen av oss hadde noen store ambisjoner om noen gode plasseringer, vi var der for å trene. Så det ble mange 2. økter med innslag av rulleski, MTB-O, styrke og løp. Jeg løp i D18L og Hans Jørgen i H20L. Det viste seg fort at det ikke var så høyt nivå i disse klassene og uten de store bommene kunne det blitt noen etappeseiere til Team Kvåle, men slik gikk det ikke i første omgang. Hans Jørgen skulle løpe fort 3 dager og rolig de 2 andre, for å få mest ut av treningen.
Både jeg og Hans Jørgen bommet mye og i etterkant da vi så på strekktidene viste det seg at vi begge kunne vært nær etappeseier alle dager hvis vi hadde unlatt bommene. Så begge to startet langt bak lederen på jakstarten, men vi løp oss opp noen plasser begge to! Jeg løp mitt beste løp denne dagen. Det ble noen små bom, så la igjen ca 4-5 min ute i skogen. Men som en liten oppløfting så hadde jeg beste tid på den etappen, så det ble en liten "seier" den siste dagen. Jeg løp meg opp fra 23 plass til 18, så var ganske fornøyd.

Oppløpet på den 2. etappen

Etter O-ringen bar det rett på Norway Cup for min del og Hans Jørgen satte kursen mot Rindalen til Lars Moholdt på en treningssamling. Jeg spilte en kamp på søndag kveld med HKFKs junior lag. Vi møtte KFUM i første innledene kamp. Vi overasket både motspillerene, publikum og oss selv og gikk av med seieren 5-1. Jeg gjorde en gigatabbe, så stillingen ble 2-1. Men vi berget seieren i land. Flere kamper ble det ikke på meg, for jeg hadde to kjøretimer på mandag og tirsdag, men laget spilte en uavgjort kamp og tapte mot Trondheims-Ørn og gikk dermed til B-sluttspill. Der ble det tap i første kamp og laget var ute.
Etter Norway Cup ble jeg syk, så det ble noen rolig dager hjemme på Brandbu før jeg reiste til Sandnes og Blink skifestival.Sak fra treningssamling i Rindalen og Blink skifestival i Sandnes kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar